Tietoa blogista

Mustaa teetä -blogissa on matkajuttuja läheltä ja kaukaa. Vinkkejä matkailussa liikkuvista mielenkiintoisista jutuista.

Kristiina Kristiina

Tykkää ja seuraa:

Seuraa minua Instagramissa ja Twitterissä

  • Instagram
  • Twitter

Muualla verkossa:

Seuraan näitä blogeja matkailusta

Ihana kevät ja vinkki edullisista lentopaikoista

k1

Nyt se valo on täällä! On sitä odotettukin. Tänä talvena pimeys täällä väärällä puolen palloa tuntui totaaliselta ja päättymättömältä. Mutta joka keväinen ihme on taas pelastanut minut. Niin yksinkertainen asia kuin lumen alta paljastunut vihreä sammal on suuri ilon aihe!

 

k2

Talvigrillaus on ihan yes, mutta on se joka kevät juhlallinen hetki, kun saa levittää iloisen kesäliinan pöytään ja nauttia auringon paisteesta. Meillä on siirrettävä pikkupöytä, jota kuljetamme auringon kierron mukaan. Varjossa on kovin vilppo istua.

novatours

Matkavinkki

Suomessa kun on jokin kansallinen juhlapyhä tai loma, niin matkojen, reittilentojen hinnat nousevat reippaasti. Se on sitä dynaamista hinnoittelua.

Tiedoksi saatetaan, että kannattaa kysäistä virolaisesta Novatoursista charterlentopaikkoja tai valmismatkaa suomalaisten sesonkiaikana. Hinta voi yllättää iloisesti. Oma kokemukseni oli 10+. Heidän Call centerin hoitajansa Valerija Kainelainen palveli selkeästi. Sähköpostikyselyyni hän vastasi samana päivänä. Lentopaikkojen kokonaishinta oli heti selvillä. Kun ilmoitin ottavani paikat, e-lasku tuli nopeasti. Maksoin laskun suomalaisen nettipankin kautta. Suoritus näkyi jo seuraavana päivänä Novatoursin tilillä, jonka jälkeen Valerija lähetti minulle e-liput. Novatoursilla on myös suomenkieliset kotisivut.

 

Kommentit suljettu.