Henkilökuva

Mieltymykseni matkustamiseen on bernsteinilainen. Tärkeintä on matkalla olo, ei niinkään päämäärän saavuttaminen tai matkankohde. Aluksi matkailu oli harrastus, sitten se oli täysipäiväinen työ, nyt se on sekoitus harrastusta ja työtä.

Matkoillani olen tutustunut uskomattomaan määrään ihmisiä. Se on ollut ja on suuri rikkaus. Matkalla on aikaa keskustella, arjessa aikataulut luovat ajalle puitteet.  Minua on aina kiehtonut yllätyksellisyys, joka vääjäämättä liittyy matkustamiseen.  Joskus tuota elementtiä on ollut liikaakin – mutta hengissä edelleen kolhujen kera.

Olen toiminut alalla 20 vuotta. Järjestän omanlaisiani retkiä kohteisiin, joista itse olen kiinnostunut – pääasiassa Aasiaan. Retkikohteeni ovat yleensä myös niitä, jotka eivät ole isojen matkanjärjestäjien valikoimassa, tai niiden tyyli on erilainen.

Olen kiinnostunut hyvästä paikallisesta ruuasta, ravintoloista ja baareista. Matkoillani syödään hyvin. Pidän myös kotikokkailusta ja viineistä. Mikäs sen hauskempaa kuin illanvietot hyvässä seurassa!

Ovi onneen aukeaa ulospäin – Sören Kierkegaard

Rentouttavia lukuhetkiä blogini parissa!

Kristiina