Tietoa blogista

Mustaa teetä -blogissa on matkajuttuja läheltä ja kaukaa. Vinkkejä matkailussa liikkuvista mielenkiintoisista jutuista.

Kristiina Kristiina

Tykkää ja seuraa:

Seuraa minua Instagramissa ja Twitterissä

  • Instagram
  • Twitter

Muualla verkossa:

Seuraan näitä blogeja matkailusta

Ei Isistä eikä haikaloja

k1

Novatoursilta ostanani lentoliput olivat Egyptiin, Sharm el Sheikhiin. Suomesta ei ole tänä talvena ollut lainkaan valmismatkoja, eikä siitä syystä suoria lentojakaan siihen suuntaan. Paikallisessa bazaarissa käydessäni kauppiaat ihmettelivät kovasti miksei tänä talvena ole suomalaisia näkynyt.

Aiemmin olen lentänyt Punaiselle merelle myös Turkish Airlinella. Pitkät on vaihtoajat Istanbulissa ja nyt pääsiäisestä johtuen hinta oli 2.5 kertainen verrattuna Tallinnan vaihtoehtoon.

k2

Tällä kertaa ohjelmassa ei ollut risumajaosuutta. Ostin englantilaisen Lowcostholidays.com:n kautta täysihoitopaketin Radisson Blu:hun. Ensin tein varauksen Booking.com:n kautta, mutta peruin sen. Heidän hinnastaan puuttui 10 % vero.

k3

Päädyin tähän hotelliin, koska siellä on suuri, hoidettu puutarha ja hotellissa on tarjolla merenrantahuoneita. Ja se on 20 min taksimatkan päässä lentokentältä.

k4

Hotellissa ei ole yhtään vesiliukumäkeä, villivirtaa tai aaltokonetta. Lapsille on tarjolla ihan tavallinen uima-allas ja leikkipaikka rannalla. Lasten altaalta oli hieno näköala Tiran-saarelle. Radisson Blu:n sisarhotelli Park Inn on tien toisella puolen. Sieltä löytyy vesipuisto ja 75 m2 perhehuoneet niitä tarvitseville. Hieno jako!

 

Sijainti kartalla.

Linkki Radisson Blu-hotellin sivuille.

 

Kommentit suljettu.